Mountain View Ultra Modern

2018 NARI META Platinum Award Winner

This home had been previously remodeled adding a large Kitchen and Master Suite on the second floor.  The addition offered large spaces in the new rooms but was out of scale with the small compartmentalized rooms of the existing house.

Opening up the Kitchen and expanding the layout to include a large island with seating, generous counter space, beautiful Walnut cabinetry and open access to Dining and Family room.

The existing large Master Bath floor plan was converted into two rooms, allowing for a walk-in closet and a Bathroom with a large two person shower and free standing tub.  It is a large light-filled room with a luxurious feel.

Mountain View Modern

About Project


2017 NARI META Gold Award Winner

This mid-century home needed a modern update for the active homeowners.  The Entry was expanded to add an Entry Hall and Closet.  The exterior, with a generous porch and large overhang, accent the Entry  and add visual interest from the street.

The Kitchen and adjoining Dining and Family room are open and light filled allowing for better interaction.

The Bathrooms have been tailored to the families needs, with Hall Bath for the kids, and large Master Bath with double sinks and large curb less shower.

Palo Alto Whole House Remodel

About Project


2016 NARI META Silver Award Winner

This clients home was stuck in the 1980’s and the current lay-out didn’t function well for the clients.  There was a serious lack of storage and multi-level flooring which presented a safety hazard.

The kitchen was totally transformed, turning the corner pantry into a sleek breakfast bar with loads of storage and re-arranging the rest of the kitchen for better flow and function.

The master bedroom was enlarged incorporating unused space from the stair landing.  An adjoining bedroom was opened up to become the new master closet.  A wall of cabinets was added for even more clothing storage.

The master bath was opened up and re-arranged for better function and unified levels.

The new lay-out helps to better address how the clients use their home.  Without adding additional space, the home seems larger and more open with an abundance of natural light.  The new finishes gave the clients the opportunity to add their personal style.  The clients love the complete transformation of their new space!